Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Tribunalul Constanţa a amânat pronunțarea în dosarul lui Reșit Taner

ro

09 Feb, 2017 19:02 2682 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au amânat pentru data de 2 martie pronunțarea în dosarul lui Reșit Taner și Ştefan Radu.
 
Cei doi sunt suspectaţi că, în perioada 16 august - 8 septembrie 2015, „pentru a obține de la administratorul unei societăți comerciale suma de 48.000 de euro, au exercitat asupra acestuia din urmă acte de constrângere constând în amenințări cu fapte păgubitoare, respectiv: alungarea clienților, împiedicarea accesului în spațiul comercial și utilizării acestuia prin schimbarea încuietorilor și sechestrarea bunurilor aparținând firmei respective“.
 
„Mai mult, în același context“, spun cei de la DNA, „la data de 8 septembrie 2015, inculpatul Radu Ștefan, în prezența celuilalt inculpat, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei respective“.
 
Parte vătămată este Dorin Sărăcilă, fiul lui Marian Sărăcilă, fostul viceprimar al localităţii Tuzla. 

UPDATE! 3 martie 2017 

Taner Reşit, primarul din Tuzla, a fost condamnat azi de Mihaela Vlăşceanu, judecător al Tribunalului Constanţa, la 2,8 ani de închisoare cu suspendare. Judecat tot în acest dosar, Ştefan Radu a primit şi el tot 2,8 ani de închisoare cu suspendare. Decizia de azi nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citeşte şi

Exclusivitate
Taner Reşit, primarul din Tuzla, a fost condamnat. Iată cât a luat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii