Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie rutieră la Medgidia. Autorul, trimis în judecată

ro

28 Nov, 2016 00:00 1477 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Octavian G., de 60 de ani, suspectat de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.
 
Inculpatul este acuzat că, la începutul acestei luni, a condus un automobil pe raza municipiului Medgidia. La un moment dat, şoferul a accidentat o femeie şi a părăsit locul accidentului fără a avea permisiunea oamenilor legii. Pe drum, inculpatul a produs un alt accident rutier, lovind două maşini.
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Medgidia, instanţă care a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpat.
 
„Menţine starea de arest preventiv a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 25.11.2016 până la data de 24.12.2016, inclusiv. Respinge cererea inculpatului de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare pentru procuror şi pentru inculpat“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii