Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Constanţa, de Sfântul Apostol Andrei Primul termen în dosarul afaceristului Iusuf Mahir - 6 decembrie, de Sfântul Nicolae

ro

11 Nov, 2017 00:00 3986 Marime text
Judecătoria Constanţa a stabilit primul termen de judecată în dosarul în care omul de afaceri Iusuf Mahir a fost deferit Justiţiei pentru ucidere din culpă şi continuarea lucrărilor, după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente. Tot în prezenta cauză, societatea comercială Eucass SRL a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă şi continuarea lucrărilor, după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente.
 
Primul termen va avea loc pe data de 6 decembrie, când Biserica Ortodoxă îl sărbătoreşte pe Sfântul Ierarh Nicolae.
 
Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, „din investigaţiile efectuate, s-a stabilit că, la data de 30.11.2016 (n.r. - sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei), în jurul orei 16.30, a survenit decesul minorei T.R.M., în vârstă de 12 ani, care a căzut în gol de la etajul 5 al blocului aflat în construcţie, situat pe strada Steagului nr. 49 din municipiul Constanţa, ca urmare a nerespectării de către inculpata SC Eucass SRL, reprezentată legal de către inculpatul Iusuf Mahir, în calitate de administrator, a dispoziţiilor legale stabilite de Primăria Constanţa, prin HCLM 184/2013, referitoare la modul de împrejmuire cu panouri aliniate şi acoperire cu plasă a construcţiei existente“.
 
„Totodată, după dispunerea opririi lucrărilor de către organele de control competente şi sancţionarea societăţii SC Eucass SRL, administrată de Iusuf Mahir, prin procesul-verbal de constatare a contravenţiei nr. 71585/19.05.2014 (când stadiul lucrărilor executate era de D+P+3E), au fost continuate lucrările, reprezentanţii Primăriei Municipiului Constanţa constatând, prin nota de constatare nr. 008495/03.11.2016, faptul că societatea SC Eucass SRL, administrată de Iusuf Mahir, nu s-a conformat măsurilor dispuse prin procesul-verbal de constatare a contravenţiei nr. 71585/19.05.2014, stadiul lucrărilor fiind de D+P+5E“, conform anchetatorilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii