Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termen nou în procesul în care este implicat agentul de poliţie Nicuşor Bătărigă

ro

20 Oct, 2016 10:41 1997 Marime text
La Tribunalul Constanţa a avut loc un nou termen în procesul în care sunt implicaţi Bătărigă Nicuşor, agent de poliţie în cadrul Secţiei 2 de Poliţie Constanţa (cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat), a Nicoletei Ploscaru (cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la mărturie mincinoasă) şi Andreei Boboc, Vasilicăi Guraliuc şi Vasilicăi Şohan (cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă).

Magistraţii au decis să acorde un nou termen. „În vederea garantării dreptului la apărare amâna cauza şi acordă termen la data de 26.10.2016”, se arată în minută, conform termene.ro.

Din probele administrate în cauză s-au reţinut următoarele: la data 27.04.2015, inculpata Nicoleta Ploscaru, persoană cu putere de decizie în cadrul societăţii care administra Piaţa Balada din municipiul Constanţa, a dat dispoziţie numitelor Guraliuc Vasilica şi Şohan Vasilica, angajate ale societăţii comerciale menţionate mai sus, să evacueze marfa din standul nr.17 din Piaţa Balada, în care îşi desfăşura activitatea persoana vătămată M.M., aparent în contul chiriei restante, deşi inculpata Ploscaru Nicoleta nu avea acordul persoanei vătămate, iar ridicarea mărfurilor şi evacuarea acestora s-a realizat fără a fi respectate dispoziţiile legale în materie.
 
La aceeaşi dată, inculpatul Bătărigă Nicuşor, a mers la standul nr.17 din Piaţa Balada din municipiul Constanţa, însoţit de numitele Guraliuc Vasilica şi Şohan Vasilica, şi aici, folosindu-se de un levier, a forţat uşa de acces în stand, de unde Guralicu Vasilica şi Şohan Vasilica au evacuat marfa constând în bunuri nealimentare în valoarea de aproximativ 20.000 de lei.

Mai multe informaţii despre acest caz puteţi aici în articol de mai jos

Nicuşor Bătărigă, de la Poliţia Constanţa, şi Nicoleta Ploscaru, şefa Asociaţiei „Comunitatea Macedoneană din România”, trimişi în judecată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii