Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Strutinsky află azi dacă scapă de controlul judiciar (rechizitoriu)

ro

07 Oct, 2016 00:00 2293 Marime text
Sorin Gabriel Strutinsky, cunoscut şi ca „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu, află azi dacă scapă de controlul judiciar. El a atacat decizia judecătorului Leonard Iustin Bourceanu, de la Tribunalul Constanţa, care a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii preventive anterior precizate.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa va fi definitivă.
 
Sorin Gabriel Strutinsky a fost deferit Justiţiei de Gheorghe Popovici, fost procuror din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Strutinsky este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, dar şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.
 
În cauză, Dorin Lazia are calitatea de martor denunţător.
 
Într-un alt dosar, instrumentat de Dana Ana, procuror DNA Bucureşti, Strutinsky a fost deferit Justiţiei alături de fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, de fostul viceprimar Gabi Stan, dar şi de alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii