Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şef nou la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Cine este, de unde vine şi ce avere are

ro

12 Sep, 2016 00:00 11149 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, una dintre cele mai aglomerate unităţi de parchet din ţară, are un nou şef! Conform Parchetului General al României, Viorel Gabriel Teliceanu a fost delegat în fruntea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, până la data de 1 martie 2017.
 
Viorel Gabriel Teliceanu i-a luat locul lui Gill Julien Grigore Iacobici, fost magistrat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa, în prezent prim-procuror al Parchetului Tribunalului Constanţa.
 
Viorel Gabriel Teliceanu este procurorul care a instrumentat cazul medicului homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa, trimis în judecată pentru viol.
 
Consiliul Superior al Magistraturii informează că Viorel Gabriel Teliceanu deţine, din 2008, un apartament în Constanţa, în timp ce soţia magistratului are, împreună cu o altă persoană, un alt apartament, situat tot în Constanţa.
 
Mai departe, Viorel Gabriel Teliceanu are, potrivit declaraţiei de avere, patru depozite bancare (de 6.500 de euro, 1.800 de dolari şi 4.000 de lei), toate deschise în anul 2014.
 
Noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a luat, în 2008, de la BCR, suma de 89.100 de euro, cu scadenţa în 2038. În ceea ce priveşte salariul, Viorel Gabriel Teliceanu a consemnat în declaraţia de avere, document completat la data de 11 iunie 2015, că a câştigat de la Parchetul Judecătoriei Constanţa suma de 91.179 de lei.
 
În declaraţia de interese, magistratul notează că se numără printre constănţenii care beneficiază de o subvenţie de 50% din dobânda plătită pentru creditul mai sus precizat, în baza Hotărârii de Consiliu Local Constanţa nr. 573/2007.

Citeşte şi  

Exclusiv
Parchetul Tribunalului Constanţa va fi condus de un fost procuror DIICOT, de la 1 august

 
Judecători şi procurori noi la Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii