Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere dizolvarea societăţii Luxury House Construction SRL. Firma, deţinută de Cristian Ion Serghie şi Tullio Angheben

ro

16 Nov, 2017 00:00 2674 Marime text
Oficiul Registrului Comerţului solicită Tribunalului Constanţa dizolvarea societăţii comerciale Luxury House Construction SRL. Dosarul cauzei se află pe rolul Tribunalului Constanţa, însă până în prezent nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Oficiul Registrului Comerţului, consultat la 13 noiembrie, SC Luxury House Construction SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Ca asociat persoană juridică apare SC Rezident Com SA, cu sediul în municipiul Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Ca asociaţi persoane fizice apar Cristian Ion Serghie, născut la data de 1 noiembrie 1957, în Eforie, Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%, şi italianul Tullio Angheben, născut la data de 3 mai 1968, în Italia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%.
 
SC Luxury House Construction SRL este administrată de Cristian Ion Serghie şi de Tullio Angheben şi are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Facem precizarea că am încercat să obţinem un punct de vedere de la reprezentanţii SC Luxury House Construction SRL cu privire la acţiunea promovată de Oficiul Registrului Comerţului, însă acest lucru nu a fost posibil. Şi asta pentru că numărul de telefon pus la dispoziţie de Registrul Comerţului nu se conecta. În cazul în care reprezentanţii SC Luxury House Construction SRL ne vor trimite ulterior un punct de vedere pe subiect, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Oficiul Registrului Comerţului, consultat la data de 15 noiembrie, numele lui Cristian Ion Serghie este legat de 13 societăţi comerciale, însă în funcţiune sunt următoarele: Est Capital D.V. SRL, Firfly logistic SRL, Invest Consult Services SRL, Owen Five SRL, Satu & Fase SRL şi Tomrad Communications SRL.
 
Cristian Ion Serghie mai apare şi în SC Mamaia Luxury Construction SRL, firmă aflată în faliment.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Oficiul Registrului Comerţului, consultat la 15 noiembrie, Mamaia Luxury Construction SRL are sediul social în municipiul Constanţa. La începutul lunii iunie 2015, Mamaia Luxury Construction SRL a solicitat insolvenţa, iar instanţa a aprobat cererea pe 22 iunie 2015. În documentaţia depusă la dosar, debitoarea a precizat că datoriile, la data de 30 mai 2015, se ridicau la 15.114.090 de lei.
 
Capitalul social subscris este deţinut de SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, cu 46% din capitalul social, Ultilnavorep SA, cu 42% din capitalul social, precum şi de Cristian Ion Serghie, cu 12% din capitalul social. Administrator special este Ana Chişor. Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
În SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA figurează şi Valentin Gheorghe Ionescu, al cărui nume îl găsim şi în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, cauză în care a fost achitat în primă instanţă.
 
Citeşte şi: 

Legături de afaceri cu „vârfurile“ Constanţei
„Italianul“ Cristian Ion Serghie nu mai este asociat în Dominic Mar


Serghie+SIA+Lazia=Mamaia Luxury Construction

Constanţa. Terenuri deţinute de societatea Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, a lui Valentin Gheorghe Ionescu, de vânzare (document)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii