Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a tras cu arma în Portul Constanţa! Cetăţean sirian, trimis în judecată

ro

14 Nov, 2016 00:00 1706 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a lui Al Jendi Mahmoud, cetăţean sirian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi loviri sau alte violenţe.
 
Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, „la data de 4 iulie 2012, a purtat asupra sa pistolul marca «Melcher»,, model ME 9 Para, calibru 9 mm PAK, în stare de funcţionare, armă din categoria «C - arme supuse autorizării», fără a avea emis de către autorităţile în drept un permis de armă“.
 
„Inculpatul a tras, fără drept, cu pistolul marca «Melcher», un număr de trei cartuşe cu gaz iritant-lacrimogen şi a lovit persoana vătămată E.H.M.E. (n.r. egiptean) cu tocul armei - pistolul marca «Melcher», producându-i leziuni traumatice pentru care a necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, aşa cum rezultă din raportul de constatare medico-legală al Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa“, conform procurilor.
 
Dosarul cauzei a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa, instanţă care nu a stabilit un prim termen.
 
Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie a anului 2012, în Poarta 3 a Portului Constanţa. La vremea respectivă s-a spus că cetăţeanul sirian s-ar fi luat la ceartă cu egipteanul din cauza unor datorii mai vechi, însă lucrurile ar fi degenerat.

Citeşte şi 

„Mergeţi la purtătorul de cuvânt al Poliţiei"
Ce afaceri are sirianul care ar fi împuşcat în cap un egiptean în Portul Constanţa


Trei focuri de armă în Portul Constanţa
Afacerist sirian, cercetat pentru tentativă de omor calificat


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii