Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a admis cererea formulată de administratorul judiciar al debitoarei SC Murfatlar România SA

ro

08 Dec, 2016 12:33 2910 Marime text
Ieri, a avut loc un nou termen în dosarul privind insolvenţa societăţii Murfatlar România SA, la Tribunalul Constanţa, secţia a II-a Civilă. 

Iată soluţia pe scurt, conform termene.ro: „Admite cererea formulată de administratorul judiciar al debitoarei SC Murfatlar România SA – Fair & Full Insolvency Consulting IPURL. Dispune ridicarea parţială a dreptului de administrare a debitoarei de către administratorul special Popescu Gheorghe Cosmin şi acordarea administratorului judiciar a atribuţiilor de administrare cu privire la: - plăţi către salariaţii debitoarei, permanenţi şi zilieri, şi a obligaţiilor bugetare aferente creanţelor salariale; - plăţi pentru furnizare utilităţi, pentru conservarea şi paza patrimoniului debitoarei; - continuarea sau încheierea de acte adiţionale la contractele de prestări servicii/vânzare-cumpărare sau franciză încheiate de societatea debitoare necesare desfăşurării activităţii curente. Măsura are caracter temporar, până la desemnarea unui alt administrator special, dar nu mai mult de 60 de zile de la data pronunţării prezentei hotărâri”. 
 
În acest proces Murfatlar România SA apare în calitate de debitor. Pe de altă parte, în calitate de creditori apar, printre alţii, SC Unicom Wood Production SA, Mar SRL, Primăria Murfatlar, ANAF, OTP Bank.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii