Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Dimoftache, menţinut sub control judiciar în dosarul cărnii aparent alterate

ro

28 Oct, 2016 00:00 2366 Marime text
Răzvan Dimoftache şi Daniela Violeta Calotă, ambii trimişi în judecată în dosarul cărnii aparent alterate, au fost menţinuţi sub control judiciar.
 
Decizia a fost luată de judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Alături de Dimoftache şi de Calotă, în cauză au mai fost deferiţi Justiţiei: Daniel StanciulescuCristina BraşoveanuEmilian Augustin ŞuicăDenis OmerIbraim ŞenolNicu BoiciucElena Bozuc şi SC All Plus Consulting SRL.
 
Într-un alt dosar, Răzvan Dimoftache a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul Teritorial Constanţa, alături de Vasile Balaican, fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: „La datele de 10 februarie 2012 şi 5 martie 2012, inculpatul Balaican Vasile a primit de la inculpatul Dimoftache Răzvan suma totală de 500 de euro în două tranşe, de 200 de euro şi respectiv 300 de euro, pentru a-şi trafica influenţa pe lângă procurorul de caz dintr-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, asupra căruia a lăsat să se creadă că are influenţă, dosar în care inculpatul Dimoftache Răzvan era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei, promiţându-i că îl va influenţa pe procurorul de caz astfel încât acesta să dispună faţă de Dimoftache Răzvan o soluţie favorabilă“.
 
Citeşte şi 
 
EXCLUSIV! Interceptări
„Carnea era ţinută la vânzare până se învechea. Se afuma şi era adusă din nou la raft“

 
Exclusiv
Carne cu mâzgă, ştearsă cu apă şi oţet. Cârnaţi înverziţi, spălaţi cu detergent. Pe fir a intrat şi DNA Constanţa (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii