Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky vin în faţa unui complet de cinci judecători de la Curtea Supremă

ro

19 Sep, 2017 00:00 2286 Marime text
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a stabilit data la care se vor analiza contestaţiile formulate atât de Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, cât şi de omul de afaceri Sorin Strutinsky împotriva deciziei prin intermediul căreia au fost menţinuţi sub control judiciar. Contestaţiile vor fi soluţionate de un complet de cinci judecători.
 
Magistraţii din Curtea Supremă vor lua o decizie definitivă pe data de 9 octombrie.
 
Amintim că, zilele trecute, judecătorul Ionuţ Mihai Matei, şeful Structurii de Securitate din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, a constatat ca legală şi temeinică măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de Radu Mazăre. Totodată, magistratul i-a respins fostului primar al Constanţei atât cererea de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar, cât şi pe cea de sesizare a Curţii Constituţionale.
 
Tot judecătorul Ionuţ Mihai Matei a constatat legală şi temeinică măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de Sorin Gabriel Strutinsky, măsură pe care o menţine începând cu data de 8 septembrie 2017, dar nu mai mult de 60 de zile.
 
Hotărârile mai sus precizate au fost luate în dosarul în care Radu Ştefan Mazăre a fost deferit Justiţiei alături de omul de afaceri Sorin Strutinsky, de fostul viceprimar al Constanţei Gabi Stan, dar şi de alte persoane, printre care se află şi cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii