Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, Alexandru Mazăre și Avraham Morgenstern, așteptați la ICCJ în dosarul Campusului Social Henri Coandă (rechizitoriu)

ro

11 Jan, 2017 00:00 3380 Marime text


Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, dar şi omul de afaceri Avraham Morgenstern sunt aşteptaţi azi la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, unde va avea loc o nouă înfăţişare în dosarul Campusului Social Henri Coandă.
 
Dosarul se află pe masa judecătorilor Simona Cristina Neniţă, Anca Mădălina Alexandrescu şi Daniel Grădinaru, toţi judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României.
 
Fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, este acuzat de luare de mită şi de fals în declaraţii (trei infracţiuni), fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, este bănuit de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii (trei infracţiuni), iar în sarcina omului de afaceri Avraham Morgenstern s-a reţinut infracţiunea de dare de mită.
 
Tot în acest dosar, procurorii DNA au cerut şi obţinut arestarea preventivă în lipsă a omului de afaceri Elan Schwartzenberg.

Într-un alt dosar, Avraham a fost condamnat la 12 ani de detenție.

De precizat că termenul de azi ar putea fi amânat având în vedere condițiile meteo și că Autostrada A2 a fost închisă. Termenul de azi este al 4-lea.

Citește și

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii