Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii Anticorupţie lucrează la un dosar cu greutate. Cerere specială la Curtea de Apel Constanţa

ro

30 Nov, 2016 16:10 1654 Marime text





Procurorii Direcţiei Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa lucrează la un dosar cu „greutate“! Recent, procurorii DNA Constanţa au trimis la Curtea de Apel Constanţa o solicitare prin intermediul căreia au cerut ca în eventualitatea în care se va emite un rechizitoriu dosarul să fie judecat de Tribunalul Constanţa, în primă instanţă.

Iată decizia judecătorilor

„Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia Naţională Anticorupţie-Serviciul Teritorial Constanţa. În baza art.76 alin.3,4 raportat la art.71 Cod procedură penală desemnează Tribunalul Constanţa să judece în primă instanţă cauza ce face obiectul dosarului nr.52/P/2014 al D.N.A.-Serviciul Teritorial Constanţa, în cazul în care procurorul va emite rechizitoriul în cauza menţionată. Fără cale de atac. Pronunţată în camera de consiliu“.

Rămâne de văzut dacă procurorul care instrumentează dosarul 52/P/2014 va redacta un rechizitoriu pentru sesizarea instanţei şi cine sunt persoanele vizate în prezenta cauză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii