Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Puiu Popoviciu rămâne cu pedeapsa primită în dosarul „Băneasa“. Ce au decis magistrații de la ÎCCJ

ro

17 Nov, 2017 20:20 1707 Marime text
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins, ca neîntemeiată, contestația depusă de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnării de 7 ani închisoare primită în dosarul "Băneasa", informează Agerpres.ro.
 
Reamintim că, pe 3 august, Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la 7 ani închisoare în dosarul "Băneasa". În același dosar, au mai fost condamnați Cornel Șerban (fostul șef DGIPI) — 2 ani și 6 luni cu executare, Ioan Nicolae Alecu (rectorul USAMV București) — 6 ani de închisoare cu executare, Petru Pitcovici (fost șef în Direcția Generală Anticorupție din MAI) — 2 ani cu suspendare, Ștefan Diaconescu — 5 ani cu executare și Andrei Mihai Bejenaru — 6 ani cu executare.
 
Puiu Popoviciu a părăsit România înainte ca Instanța supremă să dea sentința în acest dosar, fiind localizat în Marea Britanie, de unde autoritățile române încearcă să îl extrădeze.
 
Omul de afaceri a fost reținut la Londra, pe 14 august, însă a fost eliberat în schimbul unei cauțiuni de 200.000 de lire.
 
Sursa: Agerpres.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii