Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O minoră din Constanţa, filmată şi ulterior şantajată cu un film porno. Instanţa s-a pronunţat definitiv

ro

29 Apr, 2017 00:00 15824 Marime text
Judecătorii din Curtea de Apel Constanţa au închis, ieri, definitiv dosarul în care o copilă de 13 ani, din judeţul Constanţa, a fost filmată şi ulterior şantajată de un tânăr de 19 ani, după ce a surprins-o pe copilă în timp ce întreţinea un act sexual oral cu un alt băiat.
 
Conform datelor din dosar, după filmare, tânărul de 19 ani i-a trimis fetei, pe telefonul mobil, mai multe mesaje prin care o ameninţa că, în cazul în care nu îi va presta şi lui sex oral, va posta filmarea compromiţătoare pe reţeaua de socializare Facebook.
 
Fata l-a refuzat pe individ, însă acesta, probabil din dorinţa de a se răzbuna, a trimis filmul fratelui fetei. „Regizorul“ a ajuns în faţa anchetatorilor, unde a recunoscut tot.
 
Ieri, tânărul de 19 ani a fost condamnat definitiv de judecătorii Curţii de Apel Constanţa, la două luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de violarea vieţii private, la alte patru luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de violarea vieţii private, dar şi la un an şi patru luni de detenţie pentru comiterea infracţiunii de şantaj. Instanţa i-a contopit pedepsele principale stabilite şi i-a aplicat, în final, un an şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
De menţionat că instanţa a admis în parte acţiunea civilă exercitată şi a dispus obligarea inculpatului la plata sumei de 2.000 de lei către partea civilă, cu titlu de daune morale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii