Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O copilă a murit în Spitalul Judeţean, la patru ore după avort! Medicul Hany Riad cere judecarea cauzei conform procedurii simplificate

ro

16 Jan, 2018 00:00 2540 Marime text
Ieri, la Tribunalul Constanţa a avut loc cel de-al cincilea termen în dosarul în care o adolescentă de 15 ani a murit la patru ore după ce a făcut un avort în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Termenul de ieri a fost stabilit pentru a se pune în discuţie cererea lui Hany Riad privind judecarea cauzei conform procedurii simplificate.
 
Reamintim că, aproape de finele lunii ianuarie 2015, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a medicului Hany Riad, care activase ca ginecolog în cadrul Spitalului Judeţean Constanţa, pentru ucidere din culpă. De asemenea, tot în prezenta cauză a mai fost deferită Justiţiei Snejana Sîmboteanu, pentru fals intelectual.
 
Pe data de 21 aprilie 2016, Judecătoria Constanţa a dispus achitarea celor doi inculpaţi şi obligarea părţii responsabile civilmente SC Asirom Vienna Insurance Group SA la plata sumei de 10.000 de euro către partea civilă (…). Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care a trimis cauza Tribunalului Constanţa, spre competentă soluţionare.
 
De menţionat că, oricare va fi decizia Tribunalului Constanţa, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii