Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european de arestare pentru Iulian Stenică. L-ar fi ucis pe paznicul unei ferme din Constanţa

ro

17 Dec, 2016 09:43 1552 Marime text
Pe rolul Curții de Apel Constanța a fost înregistrat, ieri, un dosar în care Iulian Stenică are calitatea de învinuit. Obiectul cauzei îl constituie mandat european de arestare. Primul termen are loc astăzi.
 
Amintim că la finele anului 2015, un bărbat ar fi fost omorât la o fermă de lângă Constanţa. Trupul acestuia a fost căutat timp de aproape trei zile de către anchetatori şi a fost găsit aruncat într-un pârâu. În acel moment, încă mai era în viaţă, potrivit procurorilor constănţeni.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a precizat, atunci, că Iulian Stenică, de 30 de ani, şi Ion Apostol, de 35 de ani, s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi ar fi mers la o fermă agrozootehnică de la marginea satului Palazu Mic, din apropierea municipiului Constanţa, de unde ar fi reuşit să sustragă mai multe bunuri. Cei doi ar fi fost surprinşi de către paznicul fermei, un bărbat de 43 de ani, pe care l-ar fi atacat lovindu-l cu o bâtă şi cu muchia netăioasă a unei toporişti, apoi, în mod repetat, cu pumnii şi picioarele în special în cap.
 
Se pare că cei doi ar fi târât victima inconştientă câţiva metri şi ar fi aruncat-o într-un pârâu din apropierea fermei, după ce i-ar fi luat telefonul mobil, un cuţit şi o lanternă.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii