Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane, condamnate de Tribunalul Constanţa.

ro

20 Apr, 2017 11:33 1345 Marime text
Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au dispus condamnarea mai multor persoane suspectate că ar fi încercat să retragă cu documente aparent false aproximativ 700.000 de euro.
 
O.P. a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, instigare la tentativă la înşelăciune, instigare la falsul în înscrisuri sub semnătură privată şi pentru instigare la falsul privind identitatea.
 
V.S. a fost condamnată tot la doi ani de închisoare, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la tentativă la înşelăciune, complicitate la falsul în înscrisuri sub semnătură privată şi pentru instigare la falsul privind identitatea.
 
Şi C.T.B. a luat doi ani de închisoare, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la tentativă la înşelăciune, complicitate la falsul în înscrisuri sub semnătură privată şi pentru fals privind identitatea.
 
Tot doi ani de închisoare a primit şi N.L., pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la tentativă la înşelăciune, complicitate la falsul în înscrisuri sub semnătură privată dar şi pentru complicitate la falsul privind identitatea.
 
În final, E.S. a fost condamnat tot la doi ani de închisoare pentru constituirea unui grup infracţional organizat, complicitate la tentativă la înşelăciune, complicitate la falsul în înscrisuri sub semnătură privată şi pentru complicitate la falsul privind identitatea.
 
Instanţa a declarat ca fiind în totalitate false şi a dispus anularea în totalitate a următoarelor înscrisuri: „cerere programare retragere numerar pentru data de 07.06.2010; - formular Declaraţie privind identitatea beneficiarului real din data de 04.06.2010; - formular Retragere numerar din data de 08.06.2010 pentru suma de 440.000 de euro (exemplarele 1 şi 2), - formular Retragere numerar din data de 08.06.2010 pentru suma de 250.000 de euro (exemplarele 1 şi 2), formular Declaraţie privind identitatea beneficiarului real din data de 08.06.2010, formular Cerere actualizare date personale,  carte identitate (…).
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii