Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța a acordat personalitate juridică pentru Asociația Constanța altfel. Despre asociație. Slogan

ro

04 Dec, 2017 04:01 2316 Marime text
 
La finele săptămânii trecute Judecătoria Constanța-Secția Civilă a analizat dosarul cu numărul 32541/212/2017, înregistrat la 24.11.2017, având ca obiect acordare personalitate juridică.

Petent în cauză era Asociația Constanța Altfel.

În ședința din 27 noiembrie Completul CAF3 a admis cererea și a dat

Soluția pe scurt:
”Admite cererea formulată de către petentul ASOCIAŢIA „CONSTANŢA ALTFEL”. Dispune înscrierea asociaţiei ASOCIAŢIA „CONSTANŢA ALTFEL” în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Constanţa. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la data comunicării, ce se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.11.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 27.11.2017”

Despre asociație
 
Pe propriul site asociația are sloganul Noi vedem Constanța altfel, după membrii asociației mai spun:

”Suntem născuți și crescuți aici.
 Poate, unii dintre noi sunt adoptați de Constanța și de mare. Însă, orașul acesta, cu bune și cu rele, ne este casă.
Asemenea mării, și Constanța, cu istoria ei tumultoasă, vegheată de Ovidiu și de ruinele vechiului Tomis, ne stă în suflete întreaga viață.
Echipa Asociației Civice pentru Constanța sub îndrumarea unor specialiști întreprinde acțiuni care au ca scop îmbunătățirea vieții constănțenilor și luptă pentru redobândirea măreției orașului Constanța”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicu 04 Dec, 2017 08:34 Constanta o gaura neagra pe harta Romaniei.Oameni buni,uitati-va in jurul dvs.cu mai multa atentie.In timp ce in marile orase ale tarii au aparut tirguri de craciun si lumini colorate cu decoratiuni ptr iarna , Constanta ramine in intuneric cu locuri de joaca inexistente parcuri inchise . Orasul este depresiv este mort.cei de la primarie au uitat ca dupa nov vine decembrie luna luminii luna bucuriilor....nimic din ce au promis nu au realizat dar se aduna zilnic sa discute despre cum sa ucida acest oras deja in coma. Oare de ce uraste primarul acest oras asa de mult?