Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jaf la un schit din Constanţa. Un călugăr a fost bătut şi legat. Toţi inculpaţii au fost condamnaţi (video)

ro

15 Jan, 2018 00:00 2890 Marime text
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au finalizat cercetările specifice în dosarul în care trei bărbaţi ar fi pătruns într-un schit aflat construcţie, în zona industriala a Constanţei, de unde ar fi sustras de la un călugăr, prin violenţă, două telefoane mobile şi documente ale schitului.
 
Fapta a avut loc la începutul lunii mai 2017, iar după câteva termene de judecată, inculpaţii au fost condamnaţi. Unul dintre inculpaţi a luat trei ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Instanţa a stabilit un termen de supraveghere de patru ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii la Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa sau la Primăria/Consiliul Local Poarta Albă, pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare.
 
Cel de-al doilea inculpat a fost condamnat la aproape opt ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Şi cel de-al treilea inculpat a fost condamnat tot la aproape opt ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
Inculpaţii au fost obligaţi, în solidar, la plata către partea civilă a sumei de 250 de lei, cu titlu de daune materiale. Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii