Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Îţi bagă pumnul în gură prin orice cale“ Surugiu a câştigat procesul intentat lui Avasilcăi, preşedintele Europol Constanţa

ro

23 Feb, 2017 00:00 2276 Marime text
Fostul preşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a câştigat definitiv procesul intentat lui Daniel Constantin Avasilcăi, fostul vicepreşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, ex-preşedinte al Sindicatului Agenţilor de Poliţie din Constanţa, actual preşedinte al Sindicatului Europol Constanţa. Procesul a fost deschis de Surugiu după ce Avasilcăi a făcut diverse afirmaţii pe Facebook cu privire la fostul preşedinte al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a decis obligarea lui Daniel Constantin Avasilcăi la achitarea către Iulian Surugiu a sumei de 4.000 de lei, cu titlu de daune morale. Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă.
 
Iniţial, pe data de 23 iunie 2016, Judecătoria Mangalia a admis „cererea de chemare în judecată având ca obiect răspundere civilă delictuală formulată de reclamantul Surugiu Iulian (…) în contradictoriu cu pârâtul Avasilcăi Daniel Constantin, cu domiciliul (…), judeţul Constanţa“.
 
„Obligă pârâtul la încetarea încălcării drepturilor nepatrimoniale ale reclamantului. Obligă pârâtul să se abţină de a mai efectua în viitor acte de încălcare a drepturilor nepatrimoniale ale reclamantului. Constată caracterul ilicit al faptei săvârşite de către pârât. Obligă pârâtul la publicarea, pe cheltuiala sa, a prezentei hotărâri, într-un ziar de mare publicitate. Obligă pârâtul să recunoască că afirmaţiile postate pe pagina de Facebook sunt false. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 10.000 de lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 2.500,78 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, din care suma de 705 lei reprezentând taxă judiciară de timbru, suma de 295,78 de lei reprezentând cheltuieli transport şi suma de 1.500 de lei reprezentând onorariu avocat“, se mai arată în decizia Judecătoriei Mangalia.
 
Contactat telefonic, Daniel Constantin Avasilcăi, preşedintele Sindicatului Europol Constanţa, a declarat: „Aştept să vină motivarea! Sunt dezamăgit pentru că merg lucrurile aşa cum merg în ţara asta. Îţi bagă pumnul în gură prin orice cale. Nu ai dreptul să critici, să spui păreri, opinii. Găseşte cineva o varianţă să îţi închidă gura. Încă mai avem rămăşiţe comuniste în România, în toate planurile“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii