Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În timp ce el se află după gratii… Partenera lui Dan Diaconescu a ajuns să se judece cu banca. În dosar apar şi instituţii din Constanţa

ro

26 Nov, 2016 15:48 3074 Marime text
Emilia Băţău, femeia care de peste 25 de ani , îi stă alături fostului moderator de televiziune Dan Diaconescu este implicate într-un proces cu BRD – Groupe Societe General. Obiectul dosarului aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti încă din martie 2015, este rezoluţiune contract /revocare contract. În cauza judecată de Secţia Civilă, Emilia Băţău figurează ca pârât, alături de o anume Diana Voiculescu, având aceeaşi calitate, ambele date în judecată de banca menţionată anterior.
 
Din câte se pare este vorba despre un contract de vânzare-cumpărare înregistrat la Oficiul de Cadastru Imobiliar Constanţa şi la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Constanţa.
 
Până acum, procesul a avut numeroase amânări, pentru că la dosar lipseau diverse acte. Ultimul termen s-a judecat pe  3 noiembrie, însă, în lipsa unui anumit raport de expertiză, magistraţii au dat un nou termen, de această data pentru  15 decembrie.
 
Dan Diaconescu, aflat acum în închisoare, şi Emilia Băţău nu s-au căsătorit legitim niciodată, deşi sunt împreună de aproape trei decenii şi au împreună o fiică în vârstă de 11 ani.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii