Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost şef în cadrul Poliţiei, condamnat să aşeze cărţi pe rafturi

ro

04 Nov, 2016 18:57 2130 Marime text
Ştefan Avârvarei, fost şef în cadrul Poliţiei Locale, a fost condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare, dar şi la prestarea de muncă în folosul comunităţii.

Avârvarei a fost judecat în procedură simplificată, beneficiind de reducerea cu o treime a pedepsei. Pe lângă cei doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare, va trebui să presteze 60 de zile în folosul comunităţii, la Biblioteca „Gheorghe Asachi” din Iaşi, conform adevarul.ro. Sentinţa nu este definitivă.
 
„În perioada 30 ianuarie – 16 aprilie 2015, inculpatul Nichita Gheorghe, în aceeaşi calitate, în mod repetat, i-a determinat pe inculpaţii Hliboceanu Liviu Mihai şi Avîrvarei Ştefan, funcţionari publici în cadrul Poliţiei Locale Iaşi, să efectueze verificări în baze de date care conţin informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, iar ulterior să folosească informaţiile astfel obţinute şi să permită accesul unor persoane neautorizate la aceste informaţii, pentru a obţine personal foloase nepatrimoniale necuvenite”, e una dintre infracţiunile descrise de DNA în rechizitoriu.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii