Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Droguri de 625.000.000 de euro, descoperite la Eforie Sud Judecătorii vor redeschide dosarul săptămâna viitoare

ro

21 Jan, 2017 00:00 2726 Marime text
Tribunalul Constanţa va redeschide săptămâna viitoare dosarul în care cinci persoane au fost trimise în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală, cauza vizând captura-record de droguri în judeţul Constanţa.
 
Dosarul a fost amânat pentru data de 26 ianuarie, când vor fi puse în discuţie măsurile preventive.
 
Amintim că, în prezenta cauză, în faţa magistraţilor au ajuns un cetăţean columbian şi alte patru persoane, cetăţeni lituanieni, suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de iniţiere, constituire şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri de mare risc şi complicitate la tentativă de trafic internaţional de droguri de mare risc.
 
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală spun că aproximativ 2.500 de kilograme de cocaină provenită din Columbia, în valoare de 625.000.000 de euro, a fost descoperită într-un depozit aflat pe raza localităţii Eforie Sud. Drogurile se aflau în România, în tranzit, iar întreaga cantitate urma să fie direcţionată către Europa de Vest.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii