Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane din Constanţa, arestate preventiv pentru tâlhărie calificată şi influenţarea declaraţiilor

ro

02 Nov, 2016 12:48 1721 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii R.A.I. şi S.A.D, reţinuţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. d C.pen. și influenţarea declaraţiilor, prev. de art. 272 alin. 1 C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut „în sarcina inculpatului faptul că la data de 04.08.2016, în jurul orei 0015, inculpatul R.A.I. împreună cu inculpatul S.A.D, prin exercitarea de acte de violenţă au deposedat persoana vătămată G.G. de un telefon mobil marca Samsung A5, în timp ce aceasta se afla în faţa scării B a blocului FT2, situat pe str. Soveja nr. 74 din mun. Constanţa, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 3.000 de lei“.

De asemenea, „inculpatul S.A.D. a încercat, la data de 21.10.2016, să îl determine pe inculpatul A.M.C, sub promisiunea sumei de 1.500 de lei, să dea declaraţii mincinoase privind nedezvăluirea identităţii sale şi a participaţiei sale la comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată“.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţi.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii