Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul Eucass SRL. Un nou termen pentru soluţionarea cererii de intrare în faliment

ro

13 Dec, 2016 09:42 2015 Marime text
Tribunalul Constanţa a amânat pentru data de 23 ianuarie 2017 dosarul privind insolvenţa firma Eucass SRL, din Constanţa, care ar deţine blocul de pe care a căzut, zilele trecute, o copilă de 12 ani.

Ieri, cauza a fost amânată pentru soluţionarea cererii de intrare în faliment. 

La data de 23 aprilie 2012, SC Eucass SRL a formulat o cerere specifică la Tribunalul Constanţa, solicitare care a fost admisă de către judecători, aceştia dispunând deschiderea procedurii insolvenţei împotriva societăţii mai sus precizate.

Tot atunci, instanţa a desemnat provizoriu în calitate de administrator judiciar pe Victoria SPRL, cu sediul în Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 103.

Potrivit Registrului Comerţului, Eucass SRL are sediul în municipiul Constanţa, strada Cpt. Papadopol. Asociat unic al firmei este Iusuf Mahir, născut la data de 19.01.1956, în Cernavodă. Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
                                                               
Eucass SRL a avut încheiate contracte cu SC Sind Romania SA, cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, cu UM 0929 Bucureşti, UM 02384 Bucureşti, UM 02154 Constanţa, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii