Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri au murit pe DN 22, zona Palazu Mic (Constanţa). Procurorii anunţă finalul anchetei (video)

ro

16 Feb, 2019 00:00 2621 Marime text
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au finalizat ancheta specifică în dosarul în care un tânăr de 22 de ani este acuzat de producerea unui accident rutier mortal de pe DN 22, în zona localităţii Palazu Mic.
 
Drept urmare, inculpatul a fost trimis în judecată, el fiind acuzat de ucidere din culpă.
 
Dosarul va fi soluţionat de magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa.
 
Reamintim că, aproape de jumătatea lunii trecute, tânărul a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa, iar la un moment dat, ajungând la km 265, între localităţile Cogealac şi Taşaul, zona Palazu Mic din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
 
În urma impactului, au rezultat decesul la faţa locului al şoferului şi al pasagerului din spate din al doilea autoturism şi vătămarea corporală uşoară a şoferului primului autoturism şi a pasagerului dreapta din cel de-al doilea autoturism.
 
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul acuzat de producerea tragediei a fost arestat preventiv pe data de 21 ianuarie.
 


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii