Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dă statul în judecată Un poliţist din Constanţa, achitat definitiv după ce a stat şase luni în puşcărie şi alte patru în arest la domiciliu

ro

26 Dec, 2016 00:00 3030 Marime text
Un poliţist din judeţul Constanţa, acuzat că ar fi participat la sustragerea de ţiţei dintr-o conductă aparţinând SC Conpet SA, motiv pentru care a stat şase luni în stare de arest preventiv şi alte patru în arest la domiciliu, a fost achitat definitiv.
 
Cel în cauză lucra ca agent al Poliţiei Locale Ovidiu. El a fost achitat atât pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, cât şi pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului în formă continuată.
 
Fostul agent al Poliţiei Locale Ovidiu a fost reţinut şi arestat preventiv de la 5 iulie 2014 până la 4 decembrie 2014 şi arestat la domiciliu de la 5 decembrie 2014 până la 17 martie 2015.
 
Ieri, pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat un dosar în care fostul politist a dat în judecată statul român, solicitând repararea unor prejudicii cauzate de erori judiciare.
 
Până la acest moment nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
 
Fostul agent al Poliţiei Locale Ovidiu a fost achitat, în primă instanţă, de judecătorul Mihai Valentin, fost magistrat al Judecătoriei Constanţa. Ulterior, prin decizia judecătorilor Cirpian Coadă şi Damian Mitea, sentinţa Judecătoriei Constanţa a rămas definitivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii