Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au fost soluţionate, la Constanţa, două contestaţii la Legea Electorală

ro

01 Nov, 2016 23:08 1907 Marime text
Astăzi, două contestaţii privind Legea Electorală care vizează Uniunea Salvaţi România au fost soluţionate de către magistraţii Tribunalului Constanţa.
 
Într-unul dintre dosarele înregistrate pe rolul instanţei, în calitate de reclamant, figurează Nicoleta Monica Petruţ, în timp ce Uniunea Salvaţi România şi Biroul Electoral Central de Circumscripţie nr. 14 au calitatea de pârât.
 
Potrivit termene.ro, a fost respinsă cererea. Iată soluţia pe scurt: „Hotărâre Respinge contestaţia formulată împotriva Deciziei nr.6/28.10.2016 pronunţată de Biroul Electoral de circumscripţie nr.14 Constanţa, ca fiind nefondată. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare”, potrivit minutei.

În cel de-al doilea dosar, în calitate de reclamant, apare Partidul Ecologist Român, iar Uniunea Salvaţi România şi Biroul Electoral Central de Circumscripţie nr. 14 au tot calitatea de pârât.
 
Şi în acest caz, a fost respinsă cererea. „Respinge contestaţia ca nefondată. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, ce se va depune la instanţa competentă sub sancţiunea nulităţii, conform art. 59 alin.6 din Legea nr.208/2015”, conform minutei.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii