Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum ar fi abuzat medicul Victor Emanuel Boţ, din Constanţa, trei minore (rechizitoriu)

ro

10 Aug, 2016 00:00 5559 Marime text
 
 
ZIUA de Constanţa prezintă rechizitoriul prin intermediul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa l-au trimis în judecată pe medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa.
 
Astfel, procurorii susţin că, la data de 25 iulie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus trimiterea în judecată şi sesizarea Judecătoriei Constanţa sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol de către Victor Emanuel Boţ.
 
„În ziua de 16.05.2016, între orele 17.00 şi 18.00, în timp ce persoana vătămată, I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla pentru tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda nr. 19, inculpatul Boţ Victor Emanuel, profitând de calitatea sa de medic, a constrâns persoana vătămată, abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parţial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea“, spun procurorii.
 
De asemenea, „în perioada septembrie 2015 - mai 2015, la diferite intervale de timp şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în timp ce persoana vătămată R.D., în vârstă de 13 ani, se afla pentru tratament, efectuând în acest sens mai multe şedinţe de reflexoterapie la cabinetul situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda nr. 19, inculpatul Boţ Victor Emanuel, profitând de calitatea sa de medic, a constrâns persoana vătămată, abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parţial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea, ejaculând asupra victimei“, se mai arată în rechizitoriu.
 
„În data de 31.05.2016, în jurul orei 18.00, în timp ce persoana vătămată P.M.T., în vârstă de şapte ani, se afla pentru o consultaţie la cabinetul medicului Boţ Victor Emanuel, din Constanţa, strada Flămânda nr. 19, inculpatul Boţ Victor Emanuel s-a dezbrăcat şi şi-a expus organele genitale în faţa persoanei vătămate“, mai spun procurorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii