Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a intrat în insolvenţă Aqua Blue Diving SRL

ro

23 Mar, 2017 00:00 1603 Marime text
​Tribunalul Constanţa va redeschide pe data de 23 mai dosarul în care societatea comercială Aqua Blue Diving SRL şi-a cerut şi obţinut insolvenţa.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrata pe rolul Tribunalului Constanţa la data de 16 noiembrie 2016, debitoarea SC Aqua Blue Diving SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei în formă generală.
 
În motivarea cererii s-a precizat că societatea nu a mai putut desfăşura activitatea la parametrii normali, că a închis exerciţiul financiar pe pierdere şi că nu a mai avut disponibilităţi pentru achitarea datoriilor bugetare.
 
Constatând că firma se află în încetare de plăţi, nefiind făcută dovada contrarie stării de insolvenţă, instanţa a constatat că, la data de 20 decembrie 2016, sunt îndeplinite condiţiile legii şi a hotărât deschiderea procedurii insolvenţei. Totodată, a fost numit administrator judiciar CII Evdochim Mariana, desemnat la solicitarea firmei.
 
Tot potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „cu ocazia analizei efectuate de către administratorul judiciar şi din informaţiile obţinute, s-a constatat că apariţia stării de insolvenţă s-a datorat în principal unor factori de natură obiectivă, în cauză nefiind identificate elemente care să conţină indicii referitoare la îndeplinirea condiţiilor prevăzute de dispoziţiile art. 169 din Legea nr. 85/2014, privind angajarea răspunderii patrimoniale a organelor de conducere ale societăţii SC Aqua Blue Diving SRL“.
 
Până în prezent, dosarul a primit patru termene de judecată.
 
SC Aqua Blue Diving SRL a fost deschisă în iulie 2007, fondatori şi administratori fiind Dumitru Jan Godeanu şi Nicolae Roşca, iar activitatea principală a fost stabilită ca fiind „construcţii hidrotehnice“.
 
Scafandru cu experienţă, mort în Mamaia
 
Jan Godeanu a fost coleg de scufundare al scafandrilor Cătălin Valeriu Ispas şi Cristian Zarafu, găsiţi morţi în epava cargoului turcesc „Medy“.
 
Au murit acum şase ani. Cine îşi mai aduce aminte de Cristian Zarafu şi de Cătălin Ispas?

UPDATE 3. Exclusiv
Jorj Unciuleanu a fost condamnat pentru moartea scafandrilor Zarafu şi Ispas
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii