Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil muşcat în zona capului de un câine, pe plajă. Judecata s-a terminat. Nimeni nu dorea această soluţie

ro

30 Jun, 2017 00:00 4509 Marime text
Judecătorii din Tulcea au închis dosarul în care un copil de numai patru ani a fost muşcat de un câine, în zona capului, pe plaja Trei Papuci din Constanţa.
 
Cauza a fost instrumentată de Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat din municipiul Constanţa, el fiind acuzat de „infracţiuni privind regimul de deţinere a câinilor agresivi şi periculoşi“.
 
Potrivit magistraţilor, în seara zilei de 19 iulie 2015, la ora 19.45, inculpatul a scos la plimbare un câine, rasa Ciobănesc german, pe terasa unui bar de pe plaja Trei Papuci din municipiul Constanţa, fără a-i pune botniţă. Mai mult decât atât, Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa susţin că animalul nu era ţinut în lesă. La un moment dat, câinele a atacat şi muşcat în zona capului un copil de patru ani. În urma incidentului, copilul a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale.
 
Iniţial, dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Ulterior, cauza a fost trimisă la Judecătoria Tulcea.
 
Ieri, instanţa de judecată a încetat procesul penal pornit împotriva inculpatului, ca urmare a decesului acestuia.
 
În acest context, magistraţii au lăsat nesoluţionată acţiunea civilă. Hotărârea Judecătoriei Tulcea nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii