Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa - accident cu 41 de victime aproape de Bavaria Motors. Dosarul, închis definitiv

ro

04 Oct, 2016 00:00 11406 Marime text


Dosarul celui mai grav accident rutier din punctul de vedere al victimelor petrecut în istoria recentă a judeţului Constanţa a fost închis definitiv de Judecătoria Constanţa. Cei doi inculpaţi trimişi în judecată iniţial pentru producerea evenimentului rutier (Ionuţ Neagu şi Viorel Cobzariu) au fost achitaţi, pe motiv că faptele pe care aceştia le-ar fi comis, în viziunea procurorilor, s-au prescris.
 
Conform surselor noastre, decizia Judecătoriei Constanţa a rămas definitivă prin neapelare.


 
Potrivit poliţiştilor, la data de 29 iulie 2008, Ionuţ Neagu a condus un automobil marca Opel, model Astra, pe DN 2A, dinspre Constanţa către Ovidiu. În zona reprezentanţei Bavaria Motors, Neagu a lovit un automobil marca Audi, model Q7, condus în faţa sa de afaceristul Viorel Cobzariu. Ulterior, autoturismul Audi a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de autobuzul Isuzu Turquoise, care s-a răsturnat.
 
În urma accidentului, au suferit vătămări corporale 41 de persoane - 39 de pasageri în autobuz şi doi şoferi, Ionuţ Neagu şi Viorel Cobzariu. Alexandru Marcu, pasager în autobuz, a decedat pe data de 12 august 2008.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii