Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonelul Ciucur, ultimul comandant al Miliţiei Constanţa şi primul comandant al IPJ, la judecată cu MAI, SRI, SPP şi SIE

ro

26 Oct, 2017 00:00 3075 Marime text
Colonelul în rezervă Ion Ciucur, ultimul comandant al Miliţiei Constanţa şi primul comandant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa de după 1989, îşi caută dreptatea în sala de judecată.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, colonelul în rezervă Ion Ciucur a promovat o acţiune pe rolul Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanţa, cu obiectul „anulare act administrativ“.
 
Părţile cauzei sunt: reclamant - Ion Ciucur şi pârâţi - Ministerul de Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Justiţiei, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul Telecomunicaţii Speciale, Serviciul de Protecţie şi Pază, Casa Sectorială de Pensii a MAI şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa.
 
Contactat telefonic, colonelul în rezervă Ion Ciucur a declarat că acţiunea din instanţă vizează instituţiile care au dat ordinul prin intermediul căruia s-a aprobat procedura de recalculare a pensiilor militare.
 
Colonelul în rezervă Ion Ciucur a fost şeful Miliţiei Judeţene Constanţa până în decembrie 1989, după care a rămas şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa până în anul 1991.

Citeşte şi: 

Mulţi au fost şi linişte n-am avut
Iată cine au fost comandanţii IPJ în cei 21 de ani de existenţă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii