Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci studenţi de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa au fost trimişi în judecată

ro

29 Nov, 2016 10:22 2621 Marime text
Cinci studenţi israelieni de la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, acuzaţi de comiterea unei infracţiuni de lipsire de libertate, au fost trimişi în judecată.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa. Până în prezent nu a fost stabilit un prim termen de judecată. 

Conform magistraţilor, luna trecută, studenţii ar fi contactat un tânăr de 23 de ani din Ploieşti, pentru a face cu acesta un schimb de autoturisme. Cel din urmă a venit la Constanţa şi le-a dat israelienilor un Audi break înmatriculat în Bulgaria şi a primit la schimb un Alfa Romeo.

După puţin timp, maşina pe care le-a dat-o studenţilor să se strice. Nervoşi, studenţii străini au plecat în căutarea ploieşteanului, pe care l-au găsit într-o benzinărie. L-au băgat în maşina lor, aparent împotriva voinţei sale şi l-au plimbat timp de o oră pe străzile Constanţei încercând prin diverse metode să-l convingă să renunţe la tranzacţie.
 
În jurul orei 15:00, i-au dat drumul să plece. Ulterior, băiatul de 23 de ani a mers glonţ la poliţie unde a depus plângere împotriva presupuşilor agresori. Victima celor patru le-a spus anchetatorilor că tinerii au asmuţit asupra lui un câine dintr-o rasă periculoasă şi că, la un moment dat l-au dus pe malul lacului Siutghiol unde l-ar fi ameninţat că îl aruncă în apă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii