Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă cu dosarul fostului director din Primăria Constanța, care a dat în judecată instituția pentru a reveni pe post

ro

06 Jun, 2020 00:00 3602 Marime text
  • Următoarea înfățișare a fost fixată pe data de 28 septembrie.
După ce a fost suspendat, din cauza epidemiei de Coronavirus, procesul în care fostul director din Primăria Constanța Liviu Pătrașcu încearcă să revină în sistemul de stat a primit termen tocmai la toamnă. Magistrații Curții de Apel Constanța au repus dosarul pe rol, după ce acesta fusese suspendat în baza Decretului prezidențial pentru instalarea stării de urgență în România. Următoarea înfățișare în cauză a fost fixată pentru data de 28 septembrie.

Cazul lui Liviu Pătrașcu a ajuns în recurs la Curtea de Apel după ce fostul șef al Direcției Relații Internaționale și Organizare Evenimente din primărie a pierdut procesul în primă instanță. Acesta dăduse în judecată Municipiul Constanța prin Primar, pe Primarul Municipiului Constanța, dar și Consiliul Local Constanța pentru a-și recupera postul deținut anterior reorganizării. Cazul se află pe rolul instanțelor din ianuarie 2018.
 

Anularea în parte a HCL nr. 213/2017

La momentul respectiv, Pătrașcu le cerea judecătorilor să anuleze în parte HCL nr.213/2017 cu privire la desfiinţarea postului de şef Serviciu gradul II din cadrul Serviciului Transporturi Locale şi Organizare Evenimente, dar şi anularea dispoziţiilor de primar ce au condus la această situaţie.
După analizarea actelor de la dosar, judecătorii Tribunalului Constanţa au ajuns la concluzia că fostul director din Primărie a fost înlăturat din funcţie cu respectarea legii, astfel că acţiunea sa a fost respinsă, ca nefondată. Fostul director nu a fost deloc mulțumit de această decizie a instanței, astfel că a atacat-o în recurs, la instanța superioară. Așa se face că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanța, unde se va judeca în toamnă.


Citește și:

Fost director din Primăria Constanța, la judecată pentru postul pierdut de la stat. Cât mai are de așteptat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii