Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce preşedinte din Tribunalul Constanţa iese la pensie

ro

16 Jan, 2020 00:00 1828 Marime text
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în şedinţa de astăzi o cerere de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de un preşedinte din cadrul Tribunalului Constanţa.
 
Concret, este vorba despre solicitarea înaintată de judecătoarea Sanda Ioana Pascu, delegată de către CSM în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a Civile a instanţei. Cererea magistratului va fi analizată de Secţia pentru judecători în cadrul şedinţei programate să se desfăşoare astăzi la CSM, începând cu ora 11.00.
 
În cazul în care Secţia pentru judecători va da curs solicitării preşedintelui Secţiei a II-a Civile a Tribunalului, cererea va fi înaintată preşedintelui României. Ulterior, acesta va semna decretul de eliberare din funcție, prin pensionare, a judecătoarei Sanda Ioana Pascu.
 
Este de amintit că, începând cu data de 15 noiembrie 2019, aceeaşi Secţie pentru judecători a CSM a decis prelungirea delegării judecătoarei în funcţia de preşedinte al Secţiei a II-a Civile a instanţei, până la revenirea pe post a titularului, dar nu mai mult de şase luni.
 
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii