Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce acuzaţii li se aduc Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya au fost trimişi în judecată

ro

27 Sep, 2017 00:00 1621 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au dispus trimiterea în judecată a cetăţenilor bulgari Mustafa Hyusein Dzhevdet şi Halil Erdzhan Embiya.
 
Mustafa Hyusein Dzhevdet este suspectat de trafic de migranţi în formă calificată. Asta în timp ce Halil Erdzhan Embiya este bănuit de trafic de migranţi în formă calificată, contrabandă calificată, prin introducerea în ţară, fără drept, de arme şi muniţii şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a dispus începerea judecăţii cauzei. Decizia instanţei nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform procurorilor, în fapt, la data de 6 iulie, organele de poliţie de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă au depistat, cu ocazia efectuării unui control pe Drumul European E675 Negru Vodă - Constanţa, la ieşirea din localitatea Negru Vodă, două autovehicule marca Mercedes-Benz, înmatriculate în Bulgaria, conduse de cei doi inculpaţi, în care se aflau trei adulţi şi doi minori, cetăţeni irakieni, care aveau ca scop să ajungă în Germania.
 
De asemenea, cu ocazia percheziţiei, în automobilul aparţinând inculpatului Halil Erdzhan Embiya a fost depistat un pistol cu gaz, marca Ekol special 99, calibrul 9 mm, care face parte din categoria celor supuse autorizării şi care a fost introdus în ţară fără autorizare şi fără a deţine permisul special.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii