Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a declarat Radu Mazăre la ultimul termen din dosarul retrocedărilor

ro

07 Apr, 2017 23:36 4396 Marime text
Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a participat astăzi la Curtea de Apel București unde a avut loc ultimul termen în dosarul retrocedărilor frauduloase de plaje. Conform stiripesurse.ro, fostul edil le-a cerut judecătorilor să nu se lase influențați de presiunea media și să-i ofere achitarea.
 

"După un proces dificil, maraton, cu expunere media şi încărcătură publică, mă fugăresc ziariştii la fiecare termen, îmi pare teribil de rău nu pentru mine, ci pentru 36 de oameni nevinovaţi. Cred cu tărie şi sper că această încărcătură publică nu va afecta soluţia. De zece ani eu şi toţi aceşti oameni suntem acuzaţi că am furat 115 milioane de euro. Sigur, am încercat să explic public, de doi ani nu mai fac acest lucru. În expertiza judiciară depusă să rezulte că evaluările lui Dima au fost mai mari... e un mare semn de întrebare. Dumneavoastră aţi binevoit şi aţi apelat la un expert, pentru că aveţi altă meserie. La fel şi eu. Ca să nu fim acuzaţi, am apelat atunci la evaluator şi noi. Au fost atunci şase, şapte evaluatori, numai domnul Dima a fost acuzat ca a subevaluat”, a spus Mazăre la ultimul termen al procesului de la Curtea de Apel Bucureşti, informează stiripesurse.ro, care citează News.ro.

 
Fostul primar Radu Mazăre a spus că tot timpul s-a bazat pe specialişti şi că, după ce a fost acuzat, a început să înveţe şi el.
 

"Nu am însă pretenţia că sunt specialist. (...). Rechizitoriul abundă în acuzaţii cu caracter editorial. Încă nu înteleg, după 12 ani de zile, acuzaţiile. Nu am cunoscut notificatorii şi cumpărătorii, cu mici excepţii: doamna Barbu şi Puşcaş. (...) Doamna preşedintă, mă consider nevinovat şi solicit şi vă rog să ne achitaţi", a încheiat Mazăre, conform stiripesurse.ro 

Articolul integral pe stiripesurse.ro 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii