Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi trebuia să se decidă libertatea lui Ursoi. Campionul mondial, găsit mort

ro

21 Sep, 2016 12:50 6009 Marime text
Marius Iulian Ursoi ar fi trebuit să se prezinte azi în faţa Tribunalului Constanţa, instanţă care decidea azi libertatea bărbatului.

Mai precis, la data de 16 septembrie, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a solicitat înlocuirea măsurii controlului judiciar dispusă faţă de  Ursoi , cu măsura arestului preventiv, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, influenţarea declaraţiilor şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.

Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 zile de la data punerii în executare a prezentei încheieri, la momentul rămânerii definitive.

Decizia mai sus precizată a fost atacată de Marius Iulian Ursoi la Tribunalului Constanţa. Şedinţa de judecată a fost programată pentru azi.

Aseară, Ursoi, fost campion mondial la kickboxing, a fost găsit mort în casa lui de la Eforie. Potrivit informaţiilor, bărbatul s-a spânzurat de o salcie din curte. 

 Citeşte şi Oficial despre moartea campionului mondial Marius Ursoi (video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii