Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie! Detalii cu un puternic impact emoţional Tribunalul Constanţa, decizie definitivă în dosarul femeii tranşate la Cumpăna! (galerie foto)

ro

13 Feb, 2017 00:00 5740 Marime text
Tribunalul Constanţa a luat o decizie definitivă în dosarul femeii din Cumpăna care a fost ucisă de fostul soţ. Crima a avut loc aproape de jumătatea lunii martie 2014, iar cel acuzat de comiterea faptei a fost condamnat definitiv la 21 de ani şi opt luni de închisoare. Conform anchetatorilor, autorul ar fi decapitat-o pe femeie, căreia i-ar fi tăiat şi mâinile. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi pus organele femeii într-un butoi.
 
La finele săptămânii trecute, Mihaela Vlăşceanu, judecător al Tribunalului Constanţa, a dispus confiscarea, în vederea distrugerii, a mai multor bunuri menţionate în Registrul de corpuri delicte al Tribunalului Constanţa la Ord. 106/206, respectiv: cuţitul găsit în pat lângă cadavru, o bucată de funie găsită pe comoda din dormitorul unde a fost descoperit cadavrul, cele două bucăţi de funie găsite legate de grinda din podul casei, cutiile cu medicamente găsite în camera unde a fost descoperit cadavrul, carpeta de culoare crem identificată pe scaunul de lângă uşa de acces în dormitorul în care se afla cadavrul, bluza de trening de culoare bleumarin identificată pe scaunul de lângă uşa de acces în dormitorul în care se afla cadavrul, pantalonii de trening de culoare roşie găsiţi lângă bidonul în care se aflau capul, membrele superioare şi organele cadavrului, pantalonii de trening de culoare bleumarin ce au fost găsiţi în bidonul în care se aflau capul, membrele superioare şi organele cadavrului, bluza de corp de culoare albastră ce a fost găsită pe mocheta din faţa sobei, pantalonii de trening de culoare bleumarin cu inscripţia «Sport» pe cracul stâng ce au fost găsiţi în sobă, pantalonii de trening de culoare neagră găsiţi pe mocheta din faţa teracotei, tricoul de culoare portocalie cu care era îmbrăcat inculpatul“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii