Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi lovit un bărbat şi l-ar fi abandonat într-o baltă de sânge Se cere prelungirea arestului faţă de Constantin Dorel Manea

ro

19 Sep, 2016 00:00 1703 Marime text
Se cere prelungirea arestării preventive faţă de Constantin Dorel Manea, cel care l-ar fi lovit cu pumnii pe un bărbat şi l-ar fi abandonat într-o baltă de sânge, în Mamaia. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa şi s-a acordat termen de judecată pentru ziua de mâine.
 
Totul s-a întâmplat în data de 6 septembrie, în jurul orei 23.00, pe aleea de acces a hotelului Sara Boutique din zona Castel din Mamaia. Se pare că tragicul eveniment ar fi fost văzut de un martor, care a sunat la 112. Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat că victima are 41 de ani şi prezenta o rană deschisă la nivelul arcadei de la ochiul drept, astfel că sângera abundent şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Martorul a povestit că cei doi bărbaţi s-ar fi luat la harţă şi unul dintre ei ar fi început să îl lovească pe celălalt cu pumnii. Victima ar fi căzut, s-ar fi lovit la cap, iar suspectul ar fi fugit. Anchetatorii au pornit pe urmele lui şi l-au depistat pe Constantin Dorel Manea, din Constanţa. A fost reţinut, iar în data de 8 septembrie a fost arestat pentru 15 zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii