Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresiuni în trafic, la Constanţa Tarakci Oguzhan, pus în libertate

ro

10 Sep, 2016 00:00 1922 Marime text
Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu al lui Tarakci Oguzhan cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
 
Pe durata controlului judiciar, Tarakci Oguzhan are următoarele obligaţii: „1. să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat. 2. să informeze de îndată instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei. 3. să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat. 4. să nu depăşească limita teritorială a judeţului Constanţa. 5. să nu comunice direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare cu persoana vătămată şi cu martorii. 6. să nu conducă vehicule pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere“, conform minutei.
Decizia nu este definitivă. 
Oguzhan Tarakci a fost trimis în judecată pentru omor, potrivit portalului instanţelor de judecată. Amintim că, la data de 3 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi de către doi bărbaţi cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan în trafic, în noaptea de 2 spre 3 aprilie, ar fi fost agresaţi. Potrivit unor surse, în seara de 2 aprilie, Oguzhan Tarakci ar fi jucat biliard cu mai mulţi prieteni la Medgidia. Ulterior, ar fi decis să petreacă în altă parte, însă, când un participant la trafic l-ar fi depăşit, acesta ar fi început să-l urmărească, blocându-l pe şofer. După mai multe „peripeţii”, l-ar fi lovit pe celălalt conducător auto, însă oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii