Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

8 decembrie Dosarul „Micul regat“, un nou termen, cu un nou judecător

ro

28 Nov, 2016 00:00 1543 Marime text
Mara Isabella Iacob, magistrat al Judecătoriei Constanţa, noul judecător al dosarului „Micul Regat“, a stabilit primul termen în prezenta cauză: 8 decembrie, ora 8.30.
 
Judecătoarea Iacob îi va lua locul magistratului Alexandru Bogdan Arhip, cel care a primit iniţial dosarul „Micul Regat“şi care a fost recuzat de părinţii copiilor care ar fi fost abuzaţi la grădiniţa mai sus precizată.
 
În dosarul „Micul Regat“ au fost trimise în judecată următoarele persoane: Eliza Pufleanu, directorul centrului educaţional, suspectată de complicitate la infracţiunea de purtare abuzivă, Georgiana Vierescu şi Alina Cristina Arma, îngrijitoare, Victoria Larissa Hercuş şi Irina Petre, educatoare, dar şi Cristina Manolache, director educativ, bănuite de purtare abuzivă.
 
Amintim că acest dosar l-a trimis pe judecătorul Arhip în atenţia Consiliului Superior al Magistraturii, mai multe detalii putând fi citite accesând link-ul de mai jos.
Judecătorul Arhip, cercetat de CSM la anul
 
Mara Isabella Iacob este magistratul care judecă şi dosarul restaurantului Beirut, distrus de un incendiu, unde au murit trei tinere: Ioana Nicoleta CengherMihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii