Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

go4it.ro Windows 8.1 with Bing, un sistem de operare mai ieftin pentru producătorii de tablete şi laptopuri

ro

26 May, 2014 10:44 9149 Marime text
 Acum trei luni, a ieşit la iveală un zvon care afirma că Microsoft pregăteşte o versiune specială a sistemului de operare Windows 8.1 care va avea un preţ scăzut sau va fi chiar gratuită. Acest zvon a fost confirmat vineri, însă cei care sperau că Microsoft va oferi acest produs tuturor utilizatorilor interesaţi vor fi puţin dezamăgiţi deoarece este vorba doar de o versiune destinată integratorilor.

La începutul lunii aprilie, în cadrul conferinţei BUILD 2014, Microsoft a anunţat că sistemele de operare Windows Phone 8.1 şi Windows 8.1 vor fi oferite fără costuri de licenţiere în cazul tuturor telefoanelor şi tabletelor cu ecrane cu o diagonală mai mică de 9 inchi. Compania nu a oferit mai multe detalii în acel moment, însă nou anunţatul Windows 8.1 with Bing a fost dezvăluit vineri în cadrul unui anunţ oficial şi clarifică modul în care Microsoft va încerca să-şi facă platforma mai atrăgătoare din punct de vedere al costurilor.

În cazul versiunii standard a sistemului de operare Windows 8.1, motorul de căutare Bing este configurat ca serviciu implicit, însă integratorii OEM pot schimba acest lucru după bunul plac. În cazul noii versiuni Windows 8.1 with Bing, integratorii nu mai pot altera această setare, însă cumpărătorii nu vor fi împiedicaţi să aleagă ulterior Google Search sau orice altceva.

Articolul integral pe go4it

Din aceeaşi categorie Vodafone a lansat tableta de 8” Smart Tab 4
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii