Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apple lansează telefonul cu ecran curbat

ro

12 Nov, 2013 10:07 2456 Marime text
   În ultimii ani companiile producătoare de telefoane mobile au încercat să satisfacă cât mai mult pretențiile consumatorilor, așa că s-au perfecționat contiuu.
   Compania Apple are un nou model la care lucrează. Este vorba despre telefonul cu ecarn curbat. Surse din cadrul companiei au spus că acesta ar putea să apară pe piață la mijlocul anului viitor.

   Samsung a lansat un telefon similar luna trecută, dar este în prezent disponibil doar în Coreea de Sud.
   Realizarea, plasează gigantul asiatic cu un pas mai aproape de realizarea dispozitivelor cu ecrane flexibile. Noul model  are  o curbă orizontală ușoară și permite o prindere mai confortabilă decât a modelelor anterioare. Caracteristicile sale principale includ o funcție de înclinare care permite utilizatorilor să verifice informații, cum ar fi apeluri pierdute sau starea bateriei, chiar și atunci când ecranul de start este oprit.
    LG a anunțat și el că lucrează la un dispozitiv similar cu un ecran de 15 cm, numit G FLEX.
     Modelul curbate de la Apple va avea dimensiuni de 12-14 cm, scrie Bloomberg. Acestea sunt priectate să fie mai ergonomice și vor oferi o calitate mai bună filmelor și  jocurilor.   
      De asemenea, se lucrează și la senzorii tactili, care vor putea distinge între atingerile ușoare și cele cu presiune mai mare.

     Rămâne de văzut dacă telefonul va fi lansat în timpul anunțat, și dacă noul model va fi mai durabil , așa cum anunță oficialii de la Apple.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii