Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Zilele Basarabiei" la Universitatea Ovidius

ro

26 Mar, 2010 02:50 1498 Marime text
univ_odivius.jpgFacultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, din cadrul Universităţii Ovidius, derulează, în parteneriat cu Organizaţia Studenţilor Basarabeni din România Festivalul „Zilele Basarabiei", proiect cultural-istoric dedicat aniversării a 92 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Deschiderea evenimentului a avut loc ieri, la Muzeul Naţional de Istorie şi Arheologie.

Astăzi, de la ora 10.00, în sala 114 (etajul 1) din Campusul universitar, în cadrul festivalului va avea loc o dezbatere pe tema „Respectarea Drepturilor Omului în Republica Moldova după evenimentele din 7 aprilie", care va fi urmată de lansarea unui volum semnat de Marius Marian Şolea.

La manifestare vor participa personalităţi din România şi din Republica Moldova: rectorul Universităţii Ovidius, prof. univ. dr. Victor Ciupină, rectorul Universităţii „Andrei Şaguna", prof. univ. dr. Aurel Papari, prof. univ. dr. Marian Zidaru, de la Universitatea Andrei Şaguna, scriitorul Marius Şolea, din Bucureşti, preşedintele asociaţiei Pro-Basarabia şi Bucovina - Cezar Pânzaru şi drd. Vlad Madan, jurnalist din Chişinău.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii