Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„You Can Study in the USA"

ro

04 Mar, 2010 04:06 1192 Marime text
Pe 10 şi 11 martie, au loc două sesiuni de informare şi instruire organizate de Comisia Fulbright din Bucureşti, în parteneriat cu Biblioteca Universitară Ovidius şi American Corner Constanţa, referitor la posibilitatea ca tinerii din România să studieze în Statele Unite, cu fonduri oferite de universităţile americane.

Programul din 10 martie are ca temă admiterea la studii post-universitare în Statele Unite şi se adresează studenţilor în ani terminali şi absolvenţilor de studii universitare interesaţi de doctorate şi masterate în Statele Unite. Prezentarea interactivă va avea loc la ora 15:00, la sediul American Corner Constanţa de la Universitatea Ovidius şi va dura 90 de minute.

Sesiunea din 11 martie prezintă admiterea la studii universitare în Statele Unite şi este concepută pentru informarea şi stimularea elevilor de liceu. Programul de instruire va fi găzduit de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu" în intervalul orar 09.00 - 10.00 şi de Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân" între 12.30 şi 13.30.

Prezentările vor furniza informaţii detaliate atât despre criteriile de admitere utilizate de universităţile americane cât şi despre etapele procesului de aplicaţie, cât şi despre sprijinul financiar oferit de instituţiile din SUA candidaţilor internaţionali.

Acest eveniment a fost organizat anterior la American Corner din Timişoara, Craiova, Baia Mare, Iaşi şi Cluj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii