Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vine vacanţa mare! Unde şi cu cine lăsăm picii? Program de vară pentru copiii cu vârste cuprinse între unu şi 12 ani, la Stenali Center (galerie foto)

ro

30 May, 2017 00:00 8536 Marime text
Vacanţa mare vine cu bucurie pentru cei mici, dar şi cu griji pentru părinţii care caută răspuns la întrebarea: Unde şi cu cine lăsăm copiii în timpul vacanţei de vară?
 
Situat într-o zonă extrem de accesibilă, Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy vine în întâmpinarea părinţilor, oferind programe de vară accesibile. Origami, pictură, activităţi recreative în aer liber sau în spaţiile interioare, blockflote, balet, teme de vacanţă - toate sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 1 şi 12 ani.
 
Bucătărie proprie, personal specializat şi multă dragoste pentru copii, acestea sunt ingredientele care le vor face vacanţa de vară mai frumoasă. „Am creat această oportunitate copiilor şi părinţilor deopotrivă, pentru a-i ţine cât mai departe de ecran şi de tot ce înseamnă gadgeturi. Tendinţa actuală este să lăsăm copiii sub supraveghere, însă cu tehnologia la îndemână. Nu spun că sunt 100% nocive, ele devin nocive când sunt folosite în exces şi pe programe sau aplicaţii neadecvate vârstei şi dezvoltării lor. Specialiştii trag semnale de alarmă în ce priveşte folosirea acestora ca având efecte devastatoare asupra dezvoltării celor mici. Fără să îşi dea seama, zi după zi, copilul se închide în lumea tehnică şi ajunge să refuze contactul cu realitate. Tocmai cu acea realitate şi cu acel cotidian care îl formează ca persoană socială. La Baby Genius, în special, şi la Stenali Center, în general, accentul se pune pe cunoaşterea directă, pe socializare directă, pe comunicare nemediată, tocmai pentru a le oferi celor mici coordonatele unei dezvoltări propice, în cadre sociale şi de cunoaştere la modul direct”, a declarat Liliana Naclad, specialist în Imagologie şi Comunicare şi, totodată, coordonatorul Stenali Center.
 
Stenali Center este situat pe strada Frunzelor nr. 44, în zona Trocadero - Inel 1 şi este foarte accesibil tuturor arterelor din Constanţa.
 
Pentru detalii şi pentru a rezerva un loc pentru perioada vacanţei şi nu numai, puteţi apela numerele de telefon 0722466200, 0760103506. Pagina de facebook: https://www.facebook.com/BABY-Genius
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii