Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitate europeană pentru o cetăţenie activă Facultatea de Litere a Universităţii „Ovidius“, gazda unui grup de elevi din Italia

ro

30 Oct, 2014 00:00 1728 Marime text
Facultatea de Litere a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa va fi gazda unui grup format din 29 de elevi de la Institutul de Stat Maffeo Vegio din Lodi, Italia, în cadrul proiectului european „Radici comuni e unità Europea per una cittadinanza attiva“ („Rădăcini comune şi unitate europeană pentru o cetățenie activă“). Acţiunea se va desfăşura în perioada 3 - 8 noiembrie.
 
Programul, la care participă profesori de la Facultatea de Litere şi profesori italieni, cuprinde cursuri şi laboratoare, precum şi întâlniri cu studenţii de la secţiile de italiană din cadrul facultăţii. Sunt prevăzute, de asemenea, şi vizite la obiective turistice şi religioase, precum Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă Populară, Muzeul Marinei Române şi Catedrala Ortodoxă „Sfinții Petru și Pavel“ din Constanţa.
 
Este cea de-a doua acţiune prevăzută în acest proiect, în cadrul căruia Facultatea de Litere este partener, prima având loc în luna aprilie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii